Golfskaft

SKAFT

Hos NordicaGolf hittar du ett stort utbud av golfskaft till lägst priser för både järnklubbor, drivers, fairway woods och putters. Om du letar efter stålskaft vi kan erbjuda golfskaft från True Temper, Project X, Apollo, FST, Nippon och KSB. Om du letar efter grafit golfskaft så kan vi erbjuda golfskaft från Aldila, UST-Mamiya, Graphite Design, Grafalloy, SK Fiber, Fujikura, Mitsubishi m.fl.

Om du vill byta golfskaft på dina golfklubbor är det viktigt att du mäter tippstorleken på dina gamla golfskaft. Den vanligaste tippstorleken för järn golfskaft är 0,370" och 0,335" för woodskaft, men en del OEM tillverkare som TaylorMade, Callaway och Titleist använder golfskaft med tippstorleken 0,355" (järnklubbor) och 0,350" (fairwaywoods och drivers).

När du väljer ett golfskaft vill du försöka hitta golfskaft som matchar din svinghastighet och skapar rätt bollbana för dig. En låg torque (vridstyvhet) innebär att golfskaftet kommer vrida sig mindre, så om du har en hög sving hastighet så bör du ha golfskaft med lägre torque och vice versa.

Laddar...
Visa som Rutnät Lista

Produkt 1-18 av 1610

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkt 1-18 av 1610

Sida
per sida
Stigande ordning