100 % kundnöjdhet

Laddar...

30 dagars prova på garanti

För oss är det av yttersta vikt att du hittar utrustning och klubbor som passar dig och att du är nöjd med ditt val. Vid köp av järnset från oss på NordicaGolf erbjuds du därför alltid en 30 dagars prova på garanti. Detta innebär att du tryggt kan köpa ditt järnset från oss och prova klubborna på rangen eller banan. Är du under denna period inte nöjd med ditt val av klubbor kan du alltid återkomma till oss så hjälper vi dig att välja ett nytt set eller återbetalar dig. Du kontaktar oss på info@nordicagolf.se eller telefon 08 - 30 90 00 för nyttjande av prova på garanti och rådgivning för nytt val av klubbor.

 

30 dagars prova på garantin kan endast nyttjas en gång per kund och år, För fullständiga vilkor, se nedan

 Villkor för “30 dagars prova på garanti"

  • 30 dagars prova på garanti gäller endast köp av kompletta järnset (minst 6 klubbor, exemplevis 5-pw eller 6-aw) och gäller ej kompletta golfset med inkluderad golfbag.  Garantin gäller ej om du har gjort egna custom fitting val.
  • 30 dagars prova på garanti kan endast nyttjas en gång per kund och år och gäller endast för dig som genomfört köpet (kan ej överlåtas)
  • För nyttjande av 30 dagars prova på garanti så behöver klubborna vara i gott skick. Med gott skick menas inga större skador såsom hack eller större repor i klubbhuvud eller skaft som tydligt syns med ögat och är tydligt kännbara när man drar ett finger över skadan. Exempelvis en skada som uppstått av slag på/mot en sten. Normalt slitage av spel på bana eller slagmatta godtas. Bedömning kommer göras från fall till fall och är du osäker på din skada är du välkommen att höra av dig med bild där vi kan avgöra om skadan är av en karaktär som vi ej kan godkänna. För skador som uppstått på grund av fabrikationsfel hänvisar vi istället till garanti som du kan läsa mer om under våra köpvillkor
  • Du får ej ha modifierat klubborna under denna tid. Med modifikation menas exempelvis byte av grepp, ändring av loft eller lie,skaftbyte, ändrat längd etc.
  • Klubborna ska vid retur vara rengjorda och returneras på ett säkert sätt för att undvika transportskador.

För nyttjande av våra 30 dagard prova på garanti, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@nordicagolf.se

Prova din klubbor i 30 dagar

Vi vet att man gärna vill prova sina golfklubbor innan man köper dem, därför har vi tagit fram denna lösning för dig. När du har beställer golfklubbor från oss kan du fritt provspela dina golfklubbor på din egen drivingrange. Är du inte nöjd så har du möjlighet att returnera golfklubborna till oss senast 30 dagar efter gjort köp*. Du får då tillbaka 80% av golfklubbornas värde i form av en värdecheck. Du som kund får själv stå för returfrakten till oss.

Detta erbjudande gäller alla produkter som har denna ikonen på produktsidan: Du kan även skicka tillbaka dina golfklubbor inom 14 dagar och få pengarna tillbaka om de inte är använda.

Erbjudandet gäller även för våra begagnade klubbor som vi säljer. 

*Garantin gäller ej klubbor från Wilson, Spalding, Legend, Cobra, Mizuno. Garantin kan nyttjas maximalt 3 gånger.

 

Läs mer om returer här!