Laddar...

Älskar du också golf? Kom och jobba med oss

Här lägger vi ut lediga tjänster som finns inom företaget. Vi söker ständigt efter kompetenta medarbetare som älskar golf. Finns det inga lediga tjänster men du tror att du har det vi söker kan du alltid skicka en spontanansökan till jobb@nordicagolf.se

Lediga tjänster just nu

Performance Marketing Specialist

Performance Marketing Specialist med brinnande intresse för golf
 

Älskar du också golf och har en passion för digital marknadsföring? Perfekt då har vi jobbet för dig. Vi på NordicaGolf söker nu en performance marketing specialist för att växa vårt marknadsteam. Du kommer arbeta med ett team som brinner för golf på ett företag i stark tillväxt med många spännande planer för kommande åren.

 

Om rollen
I rollen som Performance Marketing Specialist kommer du att hantera och verkställa överenskomna aktiviteter inom onlinemarknadsföring för samtliga marknader där bolaget är verksamt. Du kommer främst ha ett ansvar över den dagliga hanteringen och optimeringen av Google Ads, Google Shopping, Facebook Ads, Email marketing samt övriga performance kanaler för att driva försäljning i tätt samarbete med vår marknadschef. Vi ser också att du är drivande i utvecklingen av befintliga kanaler samt utvecklingen och identifieringen av nya möjligheter och kanaler.

Rollen kräver även att du har ett analytiskt tankesätt och arbetar agilt med testning för att hitta rätt vägar framåt för att skapa resultat.

Vi kommer även ge dig stora möjligheter för utveckling och för den intresserade finns möjligheter att medverka i allt flera delar av företagets dagliga verksamhet samt utvecklingen av vår övergripande marknadsstrategi

Du kommer att arbeta tätt ihop med vår marknadschef för att tillsammans uppnå målen.

 

Ansvarsområden

 • Ansvara för Performance Marketing aktiviteter med fokus på konvertering och försäljning inom våra digitala kanaler (primärt SEM och Facebook)
 • Medverka i planering av kampanjer samt implementera, hantera och kontinuerligt optimera kampanjer utifrån uppsatta KPI:er.
 • Optimera och allokera budget utifrån uppsatta ROAS mål
 • Analysera, prognostisera och rapportera resultat
 • Säkerställa att vi arbetar datadrivet och insiktsfullt och säkerställa att vi jobbar test drivet för att hitta bästa vägarna framåt.
 • Hantera och säkerställa korrekt datainsamling.

Erfarenhet/personlighet

 • Minst 1-2 års erfarenhet av operativt arbete inom SEM och/eller SoMe. Meriterande om du har arbetat med båda delar.
 • Goda kunskaper i Google ads, Google analytics, Google data studio, Google Tag Manager och Facebook ads.
 • Goda kunskaper I Excel
 • Gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta med e-handel
 • Erfarenhet från andra kanaler inom digital marknadsföring, såsom display/programmatic, affiliate, emailmarknadsföring, prisjämförelse siter etc.
 • Van att arbeta med optimering och allokering av budget mot uppsatta ROAS mål
 • Analytisk personlighet och bygger dina beslut på insikter och data
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • Du är en social och utåtriktad lagspelare
 • Meriterande om du är van att arbeta med framtagande av annonsmaterial och content
 • Meriterande om du tidigare arbetat med Magento eller annan liknande e-handelsplattform

Om NordicaGolf
NordicaGolf grundades 2006 med en målsättning att kunna erbjuda skräddarsydda golfklubbor till bra priser online. Företaget drivs fortfarande av dess grundare och är under ständig utveckling. Idag är vi bland dom största i Europa på golfksaft och golfgrepp men breddar också hela tiden vårt erbjudande. NordicaGolf har idag 10+ anställda med både kontor, butik och lager i Sollentuna med en familjär känsla som genomsyrar hela bolaget. Du kommer vara en viktigt pusselbit i ett växande team och var en viktigt del i arbetet med ett uppnå våra högt satta mål i en spännande fas av företagets utveckling både vad gäller marknadsföring och utveckling av sortiment. Vi ser oss själva som golfnördar och vill hela tiden vara med och utveckla marknaden. 

Låter detta som något för dig? Då har vi ens nämnt att du på vägen till kaffemaskinen kan slå några slag i vår TrackMan simulator. 

Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag då vi kommer kalla till intervjuer löpande och tillsätta rollen så fort vi känner att vi hittat rätt.

Vid frågor, kontakta Oscar Träff på oscar@nordicagolf.com så återkommer vi så fort som möjligt.