Laddar...

Verkstad


Ibland hamnar man i trubbel på banan, vilket kan resultera i att en klubba exempelvis får bekanta sig lite för väl med ett träd. Andra gånger kanske man råkar placera drivern lite slarvigt i bagageluckan vilket kan resultera i ett brutet skaft. Som tur är har vi möjlighet att hjälpa dig när olyckan är framme. 

I vår verkstad genomför vi det allra mesta inom reparationer på golfklubbor och vi har en stor mängd skaft och grepp i lager! Vi ser fram emot att hjälpa dig med allt från reparationer av trasiga klubbor till optimering av nuvarande utrustning. 

Prislista

 

Tjänst Pris
Greppbyte (exkl grepp) 30kr
Förlängning 150kr
Kapning 50kr
Sleevebyte (exkl adapter)  200kr 

 

Optimera din utrustning

Många golfare spelar med standardset vilket är utmärkt att börja med för att få en känsla för golf. När man kommit igång och har byggt upp en sving är det dags att utvärdera vad som känns bra och vad som kanske inte känns så bra. 

Har du ont i händerna efter en runda? Då kan det vara aktuellt att byta ut greppen mot en större storlek. Känns klubborna lite för långa? Då hjälper vi dig att kapa dem till rätt längd för dig. Du är hjärtligt välkommen in till oss och diskutera din utrustning så hjälper vi dig vidare i rätt riktining. 

Visa fler produkter