Laddar...

Garmin Approach R10 - Ta din träning till nästa nivå. 


Kommer du ihåg tiden då man var tvungen att mäta steg från ett sprinklerlock för att veta ungefär hur långt det var till mitten av green? Golfen har sedan dess kommit en bra bit in i digitaliseringen vilket har gett oss golfare en stor mängd produkter som hjälper oss både på och utanför banan. Garmin R10 är utan tvekan en av de mest intressanta produkter som lanserats under de senaste åren. Vill du samla statistik på dina slag? Vill du spela simulatorgolf hemma? Vill du ha stenkoll på attackvinkel & svingspår? Då är Garmin R10 helt rätt produkt för dig. 

Fördelar med Garmin R10

Det är ju ganska otroligt att gemene golfare nu har möjlighet att använda sig av radarteknologi för att spela simulatorgolf hemma och för att analysera varje slag på rangen. Nedan listar vi de funktioner som gör Garmin R10 till en enastående produkt. 

Portabel och lätt.
Storleken på Garmin R10 går att jämföra med fyra golfbollar. Den kan med andra ord alltid ligga i golfbagen eller enklet packas ned i en weekendbag när du ska iväg på en golfhelg. 

Samla statistik.
Genom att ladda ned appen Garmin Golf till din smartphone kan du samla din statistik. Detta gör det enkelt för dig att hålla koll på hur din sving utvecklas men också vad din generella miss är. 

Mätvärden.
Garmin R10 är fullspäckad med mätvärden. Den mäter allt från svinghastighet, bollhastighet, klubbans spår, klubbans riktning, attackvinkel, smash factor och spin. Jobbar du med en svingändring passar det alltså alldeles utmärkt att använda dig av Garmin R10 då du får direkt feedback på varje slag. 

Virtuell golf. 
Garmin R10 är kompatibel med appen E6 Connect som ger dig möjlighet att spela simulatorgolf. Detta går lika bra att göra utomhus som inomhus.