Laddar...

EXPUTT RG Putting simulator

6 599 kr
  Artikel nr
  EXPUTT
  Beställningsvara - Skickas inom 1-2 veckor Beställningsvara - Skickas inom 1-2 veckor

  Beskrivning

  Lätt att installera - Anslut till din TV och träna på riktiga greener på nolltid.

  EXPUTT RG använder en höghastighetskamera för att spåra din putterbana, bollhastighet och riktning och den ansluts till en TV eller mobil enhet för att skapa en virtuell träningsgreenmiljö i ditt vardagsrum. Rulla bara ut den innovativa puttmattan och anslut höghastighetskameran, så är du på plats på din favoritgreen på nolltid. Från nybörjare till proffs och alla nivåer däremellan är EXPUTT RG det bästa sättet att göra långsiktiga förbättringar av ditt närspel. Du behöver aldrig sluta arbeta med ditt närspel, eftersom EXPUTT RG är kompakt och lätt att bära med sig, vilket innebär att du kan använda den var som helst med en TV eller mobil enhet.

  Installationen är enkel.

  Rulla ut mattan, anslut USB och HDMI till din TV och slå på strömmen. Instruktionerna på skärmen tar dig igenom installationen. Allt du behöver är en putter och en golfboll. Välj mellan ett urval av lägen...

  CLASSIC: Från classic kan du dyka ner i 3 underlägen: practice, play 9 och challenge.

  • Övning - Gå direkt till att förstå ditt puttningsspel genom att gå till övningen och putta på olika avstånd på en green. Gå sedan igenom din session för att förstå var dina förbättringar kommer att komma ifrån.
  • Spela 9 - Spela 9 hål med dig själv och upp till 3 andra lokala spelare. Du kan välja bana och välja de första 9 hålen ut eller de bakre 9 hålen.
  • Utmaning- I utmaningsläget spelar du 9 hål men får 3 chanser på varje hål. Gör en perfekt putt och få 10 poäng, gör du det i 2, 5 poäng och i 3, 2 poäng. Fortsätt utmana dig själv för att förbättra din poäng och dina puttar.

  MULTIPLAYER:

  • Spela med andra golfare online och tävla om den bästa poängen. Med rankningar och topplistor kan du testa din puttningsförmåga mot andra golfare från hela världen. Tjäna poäng för att förbättra din ställning.

  UTFORSKARE:

  • I Explorer-läget kan du välja mellan över 280 golfbanor med olika greener från verkligheten, t.ex. Pebble Beach (Spyglass Hill). Du kan sedan välja en puttinggreen att öva på.

  SPELA PÅ VERKLIGHETSTROGNA GREENER:

  • Förbättra ditt närspel på realistiska bangreener och träna med olika greenvågor från över 70 olika verkliga banor, inklusive Pebble Beach (Spyglass Hill GC). Med nya banor som läggs till hela tiden är ExPutt RG det enda puttningshjälpmedlet som låter dig träna på riktiga greener.

  EXPUTT PUTTNINGSANALYS:

  Bollens hastighet och avstånd:

  Exakt mätning av bollens hastighet och riktning, vilket ger dig information om ditt puttningslag.

  Slagets vinkel:

  Analysera vinkeln på putterytan för att bättre förstå bollens startriktning. Ger dig exakta data om din träffvinkel.

  Startriktning:

  Analysera golfbollens riktning i träffögonblicket. Att förstå var golfbollen lämnar puttern ger dig en bättre förståelse för var golfbollen kommer att hamna.

  Putterns väg:

  Analysera hela puttbanan för att förbättra jämnheten. ExPutt tillhandahåller data om putterns bana och grafik om hur den leder fram till bollträffen.

  Mer information

  Specifikation

  Pack1
  FärgSvart
  Storeadmin