Laddar...

NordicaGolf Butik Sollentuna


Vi har nu slagit upp dörrarna till vår butik på Staffans väg 6B i Sollentuna. Här har du möjlighet att ta dig en närmre titt på våra produkter och handla från hela sortimentet. Allt från golfgrepp, till träningsprodukter till golfklubbor finns tillgängligt.  Vi erbjuder även tjänster i vår golfverkstad så som omgreppning, byte av skaft, förlägnigningar, kapning med mer. Utöver detta så har vi även satt upp en egen Trackman golfsimulator där du kan testa skaft och klubbor. Välkomna!

 

Våra öppettider:

Måndag - Fredag

10:00 - 17:00

(Stängt helgdagar och röda dagar)

Hitta hit

Staffans väg 6B, 192 78 Sollentuna


Hämta i butik
Föredrar du att beställa online men inte vill vänta på att din försändelse skall fraktas? Vi har nu aktiverat alternativet "Hämta i butik" i kassan på webben. Din order är redo för upphämtning så snart du fått leveransbekräftelsen skickad till din mail! Observera att klubbor som byggs är färdiga först 24 timmar (vardagar) efter att leveransbekräftelsen skickats.

Bilder

Trackman / Golfstudio

Om du är osäker på vilket skaft som passar din golfsving bäst så är du välkommen att besöka oss och provspela skaft i vår golfstudio som  givetvis är utrustad med en trackman. Vi har till en början ca 60 demo driverskaft för utprovning men fyller hela tiden på med nya modeller. Vi kommer även senare i år erbjuda custom på drivers fairway woods, järn, wedgar och  hybrider.

Önskar du att läsa mer om hur rätt skaft för din sving kan optimera din bollbana? Vänligen klicka här.