Laddar...

Beskrivning

Alla har vi stått på rangen och funderat över hur långt ett slag carrat. Lyckligtvis är den tiden över. Med Garmin R10 får du direkt feedback på varje slag. Radarn i R10 mäter värden som klubbhuvudets hastighet, bollens hastighet, utslagsvinkel, utslagsriktning och Carry. Med hjälp av Garmin R10 kommer du alltså lära dig ofantligt mycket om din golfsving. Oavsett om du behöver träna på att hålla ett visst svingspår eller om du söker att få stenkoll på dina längder är detta rätt produkt för dig.

Garmin R10 är kompatibel med E6 Connect vilket är en applikation var du kan spela simulatorgolf. En testperiod på 30 dagar ingår. Efter testperioden tillkommer en kostnad för funktionen virtuell golf genom E6 Connect.

Detta paket innehåller: 1 st Garmin Approach R10, 1 st OneSwing Driving Golfnät, 1 st Golfmatta 90 X 150 cm

Specifikation

Pack1
MärkeGarmin

Garmin Approach R10

Approach R10 är en liten och portabel launch monitor som du enkelt kan ta med dig till drivingrangen. Den tar helt enkelt golfbanan till dig1.

 
 

Ta med dig spelet var du än är: hemma, inomhus eller på drivingrangen.

Få mer konsekventa svingar genom att mäta mer än ett dussin mätvärden för golf.

Dags att träna. Se dina slag på en detaljerad spridningskarta.

Se det med egna ögon. Spela in videoklipp av varje slag.

Med virtuella rundor kan du spela valfri bana utan att lämna hemmet2.

Upp till 10 timmars batteritid innebär mer tid på rangen.

 

Spela där det 

passar dig.

PORTABEL OCH LÄTT

Jobba på att förbättra spelet var som helst och när som helst under året. Approach R10 är lätt att flytta; använd den inne, ute i trädgården och på drivingrangen.

SE DIN STATISTIK

Det medföljande monteringsfästet för telefonen kan du sätta fast på golfbagen så att du mellan svingarna kan titta på och interagera med appen Garmin Golf™ på din kompatibla smartphone.

BATTERITID

Ge dig ut på banan fler gånger mellan laddningstillfällena med upp till 10 timmars batteritid.

HÅLL REDA PÅ FLER MÄTVÄRDEN

Jobba på att bli jämnare i slagen genom att hålla reda på mätvärden som klubbhastighet, bollhastighet, spin, slagvinkel, slagriktning, smashfaktor med mera.

SPELAR AUTOMATISKT IN VIDEO

Se och analysera din egen sving med videoklipp som visar din verkliga spelstatistik överlagrade på varje slag.

42 000+ VIRTUELLA BANOR

Du och upp till tre andra golfare kan med största sannolikhet spela er egen hemmabana eller till och med en bana ni ska spela på er nästa resa med virtuella rundor2 för mer än 42 000 banor världen över.

PROVA VIRTUELLA GOLFBANOR UTAN KOSTNAD

Provspela virtuella golfbanor med en kostnadsfri provperiod under 30 dagar på premium-innehållet3 i appen Garmin Golf. premium content3.

E6 CONNECT

Registret E6 Connect (medföljer inte) är kompatibelt med Approach R10. Med E6 Connect kan du enkelt spela på fotorealistiska banor när du vill.


1 Den här enheten kräver en ihopparad kompatibel smartphone med Garmin Golf-appen installerad.
2 Kräver ett aktivt abonnemang på appen Garmin Golf.
3 För att få tillgång till den kostnadsfria provperioden måste du hämta appen Garmin Golf och ange din betalningsinformation. Ditt konto kommer att debiteras om du inte säger upp abonnemanget innan din provperiod på 30 dagar är slut.

ONESWING GOLFNÄT

Ett robust golfnät som ändå är protabelt och låter dig träna var som helst och när som helst. Nätet är extremt enkelt att montera, tar bara 2-3 minuter att sätta upp eller montera ned. Golfnätet fångar säkert upp bollen och returnerar den till dig. Den stora nätytan fångar även upp ett felaktigt slag så att du säkert kan svinga både inom och utomhus. Nätet är gjort för att spela med riktiga golfbollar men vi rekommenderar att man använder bollar utan repor/märken då dessa sliter ned nätet snabbare.

 

  • Slitstarkt och portabelt golfträningsnät som fångar och returnerar bollen till dig.
  • Unikt utformad bågram, dubbeltjockt nät, stabil och robust stålram.
  • Enkel och snabb montering/nedmontering. Tar 2-3 min att sätta upp och ta ner.
  • Bärbart och behändigt lätt för golfträning var som helst.
  • Kraftig stålram, glasfiberstolpar och nylonnät. Levereras med en kompakt bärväska.
  • Golfnätets dimension är 3 x 2 x 1 m (10 x 7 x 3ft) och fångar upp även ett felaktiga slag.

GOLFMATTA 90 X 150 CM INKL GUMMIPEGG

Den här golfmattan är det perfekta övningsredskapet för att finslipa din golfsving året runt hemma. Mattan har måtten 90 cm x 150 cm och levereras med ett hål på varje sida för en gummipeg (som ingår) så den passar både höger och vänsterspelare samt gör att du kan vrida på den för extra lång livslängd. Det högkvalitativa och slitstarka konstgräset är 16 mm vilket ger en realistisk känsla och utseende som påminner om fairway. Undersidan är utrustad en 5 mm tjockt skumunderlag med glidskydd som hindrar mattan från att röra sig och ger stötdämpning.

Leverans

Fraktfritt över 799 kr (exkl. frakt) inom Sverige.

Beställningarna skickas med Schenker, Posten eller brev, leveransen tar 1-2 dagar. Frakten kostar mellan 29-149 kr beroende på hur stort paketet är. Du kommer även få ett spårnings nummer från fraktbolaget så att du kan spåra ditt paket på nätet.

DB Schenker

Paket utämningställe - 79-99 kr (Gratis över 799 kr): 1-2 dagars leverans. Skickas inom 24h helgfria vardagar. Golfklubbor förutom Wilson och kompletta golfset skickas inom 48h. Hämtas ut hos ett ombud i närheten av där du bor.

Paket hemleverans - fr 149 kr: 1-2 dagars leverans. Skickas inom 24h helgfria vardagar. Golfklubbor förutom Wilson och kompletta golfset skickas inom 48h. Skickas direkt hem till dig.

Postnord Sverige

Brev - 29-49 kr: 1-2 dagars leverans. Skickas inom 24 timmar helgfria vardagar. Levereras till din brevlåda i ett vaderat kuvert alt. hamnar på utlämningsställe om brevet anses skrymmande av PostNord.

Paket utämningställe - 129 kr: 1-2 dagars leverans. Skickas inom 24h helgfria vardagar. Golfklubbor förutom Wilson och kompletta golfset skickas inom 48h. Hämtas ut hos ett ombud i närheten av där du bor.

 

Betalning

Du kan betala med kort, faktura eller internetbank via Klarna, 0 kr i avgift.

mastercard visa

Kortbetalning 0 kr i avgift.

Klarna

Faktura 0 kr i avgift med 14 dagar betaltid eller delbetala mot ränta.

Betalningar via PayPal