Skräddarsydda golfklubbor för bättre resultat

Laddar...

Skräddarsydda Golfklubbor För Din Sving

Ingen golfare är den andra lik och din sving är unik. Din golfutrustning borde inte vara anpassad för andra golfare utan för DIG och DIN sving. Klubbor anpassade efter din sving, fysik och ditt spel är en klar fördel avsett om du är proffs, nybörjare eller har spelat i flera år.

Skräddarsy dina klubbor idag och nå bättre resultat och få roligare på golfbanan.

Nedan går vi igenom några viktiga punkter att tänka på när man ska köpa nya golfklubbor.

1. Rätt Modell

Först och främst gäller det att hitta en klubbmodell som passar dig. Är du en spelare som har svårt att få upp bollen i luften så är ett klubbhuvud med bredare sula att föredra. Ett sådant huvud har tyngdpunkten längre bak vilket hjälper till att slå högre slag. Den lite bättre spelaren kan istället föredra en klubba med smalare sula och med ett något mindre klubbhuvud föra att enklare kunna forma slagen. Besök vår klubbhuvudsguide för att få tips på vilken klubbmodell som kan passa!

Hitta din klubbmodell

2. Rätt Längd/Lie

När man kommit fram till vilken klubbmodell som passar är nästa steg att ta reda på vilken längd och lie klubborna ska ha. Med rätt längd och lie på klubborna behöver spelaren inte kompensera under svingens gång vilket i sin tur kommer göra slagen betydligt mer konsekventa och antalet bra slag kommer öka markant jämfört med felanpassade klubbor. Besök vår Längd/Lie guide för att lära dig hur du anpassar klubborna till rätt längd/lie när du beställer.

Rätt klubblängd