Laddar...

Beskrivning

MLM2PRO är en launch monitor och golfsimulator som ger dig fullständig insikt i ditt spel. Med två avancerade kameror och Doppler-radar får du videofeedback och exakta värden för varje golfslag. Koppla ihop MLM2PRO med en Android- eller Apple-telefon eller surfplatta för att spela in flera vinklar av din sving och se hur ditt golfspel förbättras.

Dubbla optiska kameror i kombination med radarbehandling ger exakt precision. Den innehåller Shot Vision och Impact Vision för flera alternativ för uppspelning av svingen. Få tillgång till spel på över 30 000 virituella golfbanor och mät 13 parametrar - varav 6 är grundläggande och omfattar spinnhastighet och spinnaxel. Enheten har även Rapsodo Combines med 24 slag, 2 approach-mål och 1 driver-mål, passar för både inomhus- och utomhusbruk.

Paketet innehåller Rapsodo MLM2 Pro, Haack Driving Golfnät & Golfmatta 90x150 cm

Specifikation

Pack1

HAACK GOLFNÄT

Haack Golf Net har utformats och godkänts av den berömda college-golftränaren Chris Haack, som har undervisat flera av de PGA-proffs som för närvarande är på turné. Vi skapade det som tränare Haack kallar "det sista golfnätet du någonsin kommer att behöva". Haacks nät är den perfekta kombinationen av storlek, hållbarhet, prisvärdighet och enkel installation. Vi har också integrerat vår signaturfunktion för bollretur. Haacks golfnät mäter 3 x 2,3 x 1 m (10 x 7 x 3ft). 

  • HEAVY-DUTY : Rukket 4-lagers knutlösa högpresterande nät och oöverträffad bollrullningsfunktion.
  • SNABBT OCH LÄTT: 2 minuters uppställning/nedbrytning för mer träning. Lätt och portabel för golfövning var som helst! Den levereras med en slitstark bärväska.
  • STOR yta för att samla in även ett felande slag på 3 x 2,3 x 1 m (10 x 7 x 3ft). Säker svingning inne eller ute.
  • PLAY-GARANTI & LIVSTIDSGARANTI: Play-garanti & livstidsgaranti på ramen.

 

 

 

 

 

 

GOLFMATTA 90 X 150 CM INKL GUMMIPEGG

Den här golfmattan är det perfekta övningsredskapet för att finslipa din golfsving året runt hemma. Mattan har måtten 90 cm x 150 cm och levereras med ett hål på varje sida för en gummipeg (som ingår) så den passar både höger och vänsterspelare samt gör att du kan vrida på den för extra lång livslängd. Det högkvalitativa och slitstarka konstgräset är 16 mm vilket ger en realistisk känsla och utseende som påminner om fairway. Undersidan är utrustad en 5 mm tjockt skumunderlag med glidskydd som hindrar mattan från att röra sig och ger stötdämpning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recensioner

Leverans

Fraktfritt över 899 kr (exkl. frakt) inom Sverige.

Beställningarna skickas med Schenker, Posten eller brev, leveransen tar 1-2 dagar. Frakten kostar mellan 29-149 kr beroende på hur stort paketet är. Du kommer även få ett spårnings nummer från fraktbolaget så att du kan spåra ditt paket på nätet.

 

Paket utämningställe - 79-99 kr (Gratis över 899 kr): 1-2 dagars leverans. Skickas inom 24h helgfria vardagar. Golfklubbor förutom Wilson och kompletta golfset skickas inom 48h. Hämtas ut hos ett ombud i närheten av där du bor.

Paket hemleverans - fr 149 kr: 1-2 dagars leverans. Skickas inom 24h helgfria vardagar. Golfklubbor förutom Wilson och kompletta golfset skickas inom 48h. Skickas direkt hem till dig.

Brev - 29-49 kr: 1-2 dagars leverans. Skickas inom 24 timmar helgfria vardagar. Levereras till din brevlåda i ett vaderat kuvert alt. hamnar på utlämningsställe om brevet anses skrymmande av PostNord.

Paket utämningställe - 129 kr: 1-2 dagars leverans. Skickas inom 24h helgfria vardagar. Golfklubbor förutom Wilson och kompletta golfset skickas inom 48h. Hämtas ut hos ett ombud i närheten av där du bor.

 

Betalning

Du kan betala med kort, faktura eller internetbank via Klarna, 0 kr i avgift.

Kortbetalning 0 kr i avgift.

Faktura 0 kr i avgift med 14 dagar betaltid eller delbetala mot ränta.

Betalningar via PayPal