Laddar...

VI MATCHAR PRISET

Vill du köpa golfutrustning som matchar din budget? Har du hittat ett bättre pris någon annan stans? Inga problem, med vår prismatchning så ser vi till att alltid erbjuda dig det bästa priset!


Priset är viktigt! Vi strävar alltid efter att erbjuda bra priser till dig, oavsett budget. Du ska alltid kunna handla till konkurrenskraftiga priser hos. Därför erbjuder vi prismatchning - med andra ord, hittar du ett bättre pris på exakt samma produkt någon annanstans så matchar vi priset. Det enda du behöver göra är att läsa igenom vilkoren och fylla i formuläret längre ner på sidan.

Läs mer om villkor och hur du går tillväga längre ner på sidan.


HANDLA FRÅN DITT FAVORITMÄRKE

VILLKOR

  • Vi prismatchar mot samtliga auktoriserade återförsäljare i Skandinavien där priset anges i din lokala valuta (ink. likvärdigt frakt alternativ.)
  • Vi behöver kunna verifiera genom giltigt underlag att varan är äkta, ny, inte ingår i tillfällig kampanj/lagerrensning samt är i exakt samma utförande (modell, storlek, material, färg etc.)
  • Giltigt underlag är exempelvis en direktlänk till annan återförsäljares site som säljer online där det lägre priset framgår. Det kan även vara en vid tillfället giltig offert (maila då till info@nordicagolf.se). Bild på en reklamkampanj, inklippt mail eller liknande gäller inte utan då behöver original mejlet vidarebefordras för att kampanjen ska kunna verifieras
  • Prismatchning gäller både innan och efter genomfört köp. Dock behöver vi få in underlaget omgående efter genomfört köp (senast 24 timmar efter genomfört köp). Tänk dock på att prismatchningen alltid måste bli godkänd av oss och om du redan genomfört köpet kommer vi återkomma till dig om det skulle finnas några frågor. Är du osäker på om prismatchningen kommer gokännas ber vi dig att fylla i formuläret innan du genomför köpet så att vi kan bekräfta att prismatchningen blir godkänd.
  • Går ej att kombinera med några andra av våra rabatter, erbjudanden eller kampanjer.