Laddar

Vanligaste frågorna

▼Hur kan NordicaGolf hålla så låga priser?

Förklaring till att vi kan hålla låga priser på våra golfklubbor är att vi köper dem direkt från fabriken. Vilket gör att vi slipper dyra mellanled. Marknadsföringskostnaden för dessa golfklubbor är heller inte i närheten av vad de mer kända golfklubbstillverkare spenderar. Detta tillsammans med att vi säljer golfutrustning på Internet gör att vi kan hålla låga priser utan att tulla på kvalitén. Vidare jobbar vi regelbundet med att effektivisera våra flöden så att vi ska kunna erbjuda våra kunder hög kvalité till ett lågt pris.

▼Kan jag ändra/komplettera min beställning efter att den blivit lagd?

Ändring av order är möjligt inom 24 timmar efter att ordern har lagts. Efter det har vi ingen möjlighet att lägga till eller ändra något i din order, detta för att vi packar din order kort efter beställningen gjorts. Önskar du att ändra din order så får du helt enkelt lägga en ny order och kontakta oss snarast angående ånger av den felaktiga ordern så att vi kan makulera den.

▼Vad är online Custom-fit?

För oss är det en självklarhet att kunna erbjuda dig skräddarsydda golfklubbor. Det finns många golfare som inte ryms inom golfens standardmått. Ca 20-30 % måste spela med klubbor som egentligen inte är anpassade efter deras behov. Här får du valmöjligheten att kunna beställa dina egna skräddarsydda klubbor. Med val av grepp, skaft, längd och klubbhuvud.

▼Vad innebär "Prova 30 dagar"?

När du har beställer golfklubbor från oss kan du fritt provspela dina golfklubbor på din egen drivingrange. Är du inte nöjd så har du möjlighet att returnera golfklubborna till oss senast 30 dagar efter gjort köp. Värdet på golfklubborna får du tillbaka i form av en värde check. Om du har beställt och provat på skaft med adapter under 30 dagar så får du som kund tillbaka 80% av köpet.

▼Hur lång är perioden för öppet köp när jag handlar hos er?

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. NordicaGolf tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp i 14 dagar. På det belopp som återbetalas har nordicagolf dock rätt att dra av en summa som motsvarar den värdeminskning jämfört med varans ursprungsvärde om denna värdeminskning beror på att kunden har använt eller begagnat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa egenskaper och funktion.

▼Har ni någon garanti?

Garanti lämnas i enlighet med konsumentköplagen.