Bollkvalitets Guide

Alla våra begagnade golfbollar är tvättade, vi sorterar sedan bollarna efter märke/modell, färg och slitage. Bollens kvalitet avgör betyget för hur vi skiljer ut de bra bollarna från golfbollar i utmärkt skick.

Kvaliteten på våra begagnade golfbollar är listade nedan.

Kvalitet A - Utmärkt skick - Bollens utseendet och känsla kan liknas med en ny golfboll.

Kvalitets A bollarna håller i princip nyskick, helt enkelt superb kvalitet! Dessa golfbollar har utseende och känsla som en boll som spelats maximalt ett hål, det är därför vi identifierat dem som ”One Hole Wonders”. Företagslogotyp eller minimal markering med tuschpenna kan förekomma.

Andra återförsäljare kan beskriva denna klass som AAAA, Pearl, PERFEKT, 1:a kvalitet, Mint och Grade 1.

Kvalitet B - Mycket bra skick - Har ett skick som kan jämföras med bollar som har blivit spelade några hål.

Mycket bra skick - Dessa bollar har ett skick som kan jämföras med bollar som har blivit spelade några hål. Skalets glans och lyster fortfarande i topp även om små märken/nyansskillnad kan förekomma jämfört med en ny golfboll. Dock så påverkar dessa märken/nyanskillnader inte bollens egenskaper. Företagslogotyp eller markering med tuschpenna förekommer på dessa bollar.

Andra återförsäljare kan beskriva denna kvalitet som AAA, Nästan perfekta, 2:a kvalitet och Grade 2.

Kvalitet C - Bra skick - Mest boll för pengarna och är mycket efterfrågade.

Bra skick – Mest boll för pengarna, dessa bollar ger mest värde för pengarna och är mycket efterfrågade. De är 100% spelbara och ett bra köp för spelare med lite högre hcp eller nybörjare. Dessa bollar kan ha slagmärken, nyansskillnader men inga större jack. Företagslogotyp eller markering med tuschpenna förekommer.

Andra återförsäljare kan beskriva denna kvalitet som AA, Mycket bra, 3:e kvalitet, Grade 3 och C-Klass.

Laddar...