Laddar...

Beskrivning

Golf Prides nya överdimensionerade putterserie TOUR SNSR har större Tour-beprövade former som är konstruerade med innovativt SNSR-material som ger oöverträffad känsla och feedback på Tour-nivå. De nya greppen är tillverkade av en mjukt avstämd gummiformulering som ger dessa grepp en extraordinär känsla och uppmuntrar ett lättare grepptryck som golfspelare söker för att skapa ett jämnt stroke. Den nya SNSR-blandningen förbättrar också återkoppling på Tour-nivå i händerna för att förbättra spelarens distanskontroll.Spelare kan välja den känsla som passar dem bäst med två Tour-beprövade former, TOUR SNSR CONTOUR och TOUR SNSR STRAIGHT. TOUR SNSR CONTOUR är en utveckling av den klassiska avsmalnande pistolprofilen som är den form som över 75 % av Tourspelarna föredrar. Pistolen gör det möjligt för golfspelare att ”låsa in” sin övre hand för en konsekvent handplacering som översätts till mer självförtroende i varje slag.Alla fyra TOUR SNSR-modellerna har en bred paddelfront, skulpterad för att främja ett lättare grepptryck och en konsekvent handplacering. Dessutom är de alla färdiga med en traktionstexturerad design som ger ökad känsla och fuktkontroll. Varje form finns i två oversize-alternativ, 104cc och 140cc. jumbo, även känd som Oversize är den största greppstorleken. varje greppbeställning på Nordicagolf kommer att inkludera rätt mängd grepptejp för att greppa om dina golfklubbor.

Specifikation

Sku 219030284
FärgRöd
MärkeGolf Pride
ExtraGrepptejp ingår
StorlekJumbo
Längsta fingrets längd9 cm, 10 cm, 11 cm, 12 cm, 13 cm, 14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm eller större
Handens längd24 cm, 25 cm, 26 cm, 27 cm, 28 cm eller större
GreppstorlekJumbo
GrepptypPutter
GreppformPistol Putter
Kärna0.580"
Storeadmin
SerieTour SNSR
Vikt (g)124
Recensioner

Leverans

Fraktfritt över 899 kr (exkl. frakt) inom Sverige.

Beställningarna skickas med Schenker, Posten eller brev, leveransen tar 1-2 dagar. Frakten kostar mellan 29-149 kr beroende på hur stort paketet är. Du kommer även få ett spårnings nummer från fraktbolaget så att du kan spåra ditt paket på nätet.

 

Paket utämningställe - 79-99 kr (Gratis över 899 kr): 1-2 dagars leverans. Skickas inom 24h helgfria vardagar. Golfklubbor förutom Wilson och kompletta golfset skickas inom 48h. Hämtas ut hos ett ombud i närheten av där du bor.

Paket hemleverans - fr 149 kr: 1-2 dagars leverans. Skickas inom 24h helgfria vardagar. Golfklubbor förutom Wilson och kompletta golfset skickas inom 48h. Skickas direkt hem till dig.

Brev - 29-49 kr: 1-2 dagars leverans. Skickas inom 24 timmar helgfria vardagar. Levereras till din brevlåda i ett vaderat kuvert alt. hamnar på utlämningsställe om brevet anses skrymmande av PostNord.

Paket utämningställe - 129 kr: 1-2 dagars leverans. Skickas inom 24h helgfria vardagar. Golfklubbor förutom Wilson och kompletta golfset skickas inom 48h. Hämtas ut hos ett ombud i närheten av där du bor.

 

Betalning

Du kan betala med kort, faktura eller internetbank via Klarna, 0 kr i avgift.

Kortbetalning 0 kr i avgift.

Faktura 0 kr i avgift med 14 dagar betaltid eller delbetala mot ränta.

Betalningar via PayPal