Laddar...

Plus paketet är det lite enklare paketet för dig som vill kunna spela både i trädgården eller inomhus. I paketet ingår en mindre slagmatta och ett slagnät.

Premium paketet är för dig som vill bygga upp en riktig "range" hemma. Paketet inkluderar en ordentlig slagmatta och ett nät av hög kvalitet.

Deluxe paketet är för dig som ställer riktigt höga krav och vill bygga upp en ordentlig studio hemma. Den stora slagburen ger dig en riktig studio känsla för dig som har platsen hemma.

GARMIN APPROACH R10

GARMIN Approach R10 är en liten och portabel launch monitor som du enkelt kan ta med dig till drivingrangen eller använder hemma för att få din egen golfstudio. Den tar helt enkelt golfbanan till dig med full statistik över dina slag.

PORTABEL OCH LÄTT

Jobba på att förbättra spelet var som helst och när som helst under året. Approach R10 är lätt att flytta; använd den inne, ute i trädgården och på drivingrangen.

SE DIN STATISTIK

Det medföljande monteringsfästet för telefonen kan du sätta fast på golfbagen så att du mellan svingarna kan titta på och interagera med appen Garmin Golf™ på din kompatibla smartphone.

FULL KOLL PÅ VÄRDEN

Jobba på att bli jämnare i slagen genom att hålla reda på mätvärden som klubbhastighet, bollhastighet, spin, slagvinkel, slagriktning, smashfaktor med mera.

BRA BATTERITID

Ge dig ut på banan fler gånger mellan laddningstillfällena med upp till 10 timmars batteritid.

E6 CONNECT

Registret E6 Connect (medföljer inte) är kompatibelt med Approach R10. Med E6 Connect kan du enkelt spela på fotorealistiska banor när du vill.

SPELAR AUTOMATISKT IN VIDEO

Se och analysera din egen sving med videoklipp som visar din verkliga spelstatistik överlagrade på varje slag.

42 000+ VIRTUELLA BANOR

Du och upp till tre andra golfare kan med största sannolikhet spela er egen hemmabana eller till och med en bana ni ska spela på er nästa resa med virtuella rundor2 för mer än 42 000 banor världen över.

PROVA VIRTUELLA GOLFBANOR UTAN KOSTNAD

Provspela virtuella golfbanor med en kostnadsfri provperiod under 30 dagar på premium-innehållet3 i appen Garmin Golf. premium content3.